Saturday, December 03, 2005

Hovioikeudenlaamanni Heikki Impivaara, hovioikeudenneuvok Ahti Ikola ja Leena Virtanen-Salonen loukkaavat yhdenvertaisuuslakia rasistisesti toimien

Hovioikeudenlaamanni Heikki Impivaara, hovioikeudenneuvokset neekerivalheisiin uskovat Ahti Ikola ja Leena Virtanen-Salonen loukkaavat yhdenvertaisuuslakia rasistisesti toimien yhdenvertaisuuslain vastaisesti norsunluurannikkolainen neekeri Sylvain Aristide Kipre palvontansa kohteena

Neekeri Sylvain Aristide Kipre nostettu "Pyhän lehmän" asemaan Suomen käräjä- ja hovioikeudessa

( Ohessa nettikooste saksittu eri palstoilta yhteenvedoksi Turun hovioikeuden tekemästä oikeusmurhasta, mikä on lehtineekereiden taholta vaiennettu pimentoon neekeri Sylvain Kipre neekeriyttä suojaten :)

3 kk ehdollista vankeutta afrikkalaisperäisen "Ivory Ghoast"-peräisen julkisesti ( = Sampolan kirjaston nettipäätteen luona 1.7.2004 ) julkisuuden henkilö Sylvain Aristide Kipre nimisen neekerin kertoman naisista kertovan jutun ja kertojan etnisen neekeritaustan paljastamisesta.

Jo on Suomessa oikeus kummalliseksi mennyt: Ei kai se mikään paljastaminen ole jos sen jokainen näkevä näkee jo netissä liikkuneista vaalimainoksistaan, että kyseessä on selvä pikimusta neekeri?


Kysymme: Onko Suomessa sananvapautta vai puhdasta mielivaltaa ja rasismia vain oman maan kansalaisia kohtaan? Ainakin yhteenveto ko. asian tiimoilta vaikuttaa pahasti siltä.

Tamperelaiselle kansakuntamme totuudentorvelle Seppo Lehdolle julkisuuden henkilö norsunluurannikkolaisen neekeri Sylvain Aristide Kipre -nimisen 3:n maan "kunniakansalaisen" ja "Pyhän lehmän" kunnianloukkauksesta 3 kk ehdollista vankeutta Turun hovioikeudesta postitse saatu ko tuomio 22.11.2005

Sananvapautta Turun Ho:n mukaan 17.11.2005 Diaarinumero R05/1765 nro 2717

- Huomioitava kysymys: Miksi media ja lehtineekerit vaikenevat? Onko niin että vain viherpipertäjillä ja elinkeinoja tuhoavilla punatähtiä kantavilla on sananvapautta?

Huomattava yhdenvertaisuuden loukkaus ja sananvapauden rajoittaminen Seppo Lehdon osalta.

Seppo Lehtoa vainoava rikollinen vastapuoli kyseiseen aikaan paikallisen virallisen puolueen Vihreän Liiton Tampereen hallituksen jäsenenä kunnallisvaalien alla 2004. Seppo Lehto sai jo syksyllä ko. neekerien tappouhkausten ja päällekarkausten jäljiltä lähestymiskieltosuojan ko. neekeri Sylvain Kipreä kohtaan, vaan ko. neekeri Sylvain Aristide Kipren laittomat uhkaukset ja pahoinpitely-yritykset suojattiin viranomaistoimin jättämällä asiat syttämättä, kuten syksyllä 2005.

Kyseessä useissa vaaleissa olleiden ehdokkaiden / henkilöiden yhdenvertaisuuden ja tasapuolisuuden loukkaaminen syyteharkinnoissa viranomaisten taholta


Alkuperäinen tuomio: Tampereen käräjäoikeus 3/35 os. 20.6.2005 nro 3287 Käräjätuomari Anja Aulomaa

Lautakunta:
Markku Mattila - Terhi Mäkkylä - Pekka Nurminen

( Ylläpitäjän huomio: Suomalaista kansandemokraattista oikeutta DDR-tyyliin - Missä on giljotiini? Kori tuntuu olevan valmiina )

Oikeustapausten valossa normaali kunnianloukkaus päiväsakkoja, vaan mikä nyt motiivina? ... kun peräti sen kunnianloukkauksen asiasisällönkin suhteen voidaan olla montaa mieltä, kun julkisuuden henkilön omista puheista oli kyse. Muulta osin väitteet oli kiistetty. Samoin nimettyä todistajaakaan ei haluttu kuulla ja todisteita hylättiin, mitkä oli sähköisesti lähetetty paikalle käräjäoikeuden pj. Anja Aulomaa sähköpostiin, samoin kävi paikalla luovutetulle materiaalille.

Tämä juttu on erikoisella tavalla vaiettu lehtineekereidenkin vaikenemisella:

"Julki vasta 21.11.2005 vastapuolena olleen Tampereen oikeusaputoimiston laskun Seppo Lehdolle kautta. Itse tuomio postitettu asianajaja Pauli Kiviharjulle, jolta saatu postitse 22.11.2005". ( Näin siis lukee Seppo Lehdon blogissa )

3 kk ehdollista etnisen taustan ja julkisten puheiden paljastamisesta vaikka kyse julkisuuden henkilöstä, joka on ollut sekä kokoomuksen että vihreiden ehdokkaana ja pyrkii jatkuvasti itkemään lehdissä milloin kenenkin rasismista ja sen varjolla pääsemään valkoisen naisen vakoon aina kun mahdollista. Vanha neekeriväittämähän on: "Jollet anna olet rasisti, jos annat olet huora!" ... Tälle monet neekerit naureskelevat.


Arvaatte kai että tapahtumapaikkana on Tampere. Tuomarina Anja Aulomaa ja syyttäjänä Jouko Nurminen.

Punainen yliopisto ja sen Che Guevara-asussa ja punainen baskeri päässään aiemmin kulkenut rotyhygieenikko Mattila Markku istui lautamiehenä

Turun ho:ssa oikeusmurharatkaisun takana: Hovioikeudenlaamanni Heikki Impivaara, hovioikeudenneuvos Ahti Ikola ja hovioikeudenneuvos Leena Virtanen-Salonen

Esittelijänä toimi: Neekerikyrpää useasti paljaaltaan puistossa saanut viskaali Tiina Hirvonen - Sopinee kysyä mitähän tämäkin neekerikyrpään ihastunut lehmä esitteli? ( Eino Pillu sitaatti Jippii.fi foorumilta ; )


Tuomittu NKVD-tyylisen oikeusmurhan uhri: Seppo Lehto Tampere

On jätetty huomiotta: "On väitetty kotisivuillani olevan rasistista materiaalia ja vastapuoleni kunniaa loukkaavaa. Sivut kunnallisvaalisivut 2004 ovat edelleen pystyssä, eikä koko aikana ole pystytty toteennäyttämään, että siellä olisi mitään sellaista ollut, mitä on väitetty".

7.11.2005 Seppo Lehto sai suojakseen 1 vuoden lähestymiskieltosuojan vastaavaa tahoa kohtaan 10.8.2005 Tampereen Korvatillikassa tapahtuneen päällekarkaus ja laittomien uhkailujen jäljiltä. Asia etenee tuomioistuinkäsittelyyn.
..............................................................


Turun ho. uskonee "sinisilmäisesti", että Suomen Keskustapuolue markkinoi Matti Vanhasta pornosivujen kautta ja että oheinen http://www.mattivanhanen.com on virallinen Matti Vanhasen presidentinvaalien kotisivusto, sillä samaan tapaan oli nimeäni kantavat pilasivut kirjattu minun ylläpitämikseni sivuiksi ja katsottu tuomion perusteeksi, vaikka asia on kiistetty lukuisissa esitutkintapöytäkirjoissa.

Puolustukseni tosiasiaseikkojen huomioimisen kohdalla on todella havaittavissa viranomaismenettelyssä jopa poliittisen vainon ja syrjinnän piirteitä, jollei kyse ole vain yksinkertaisesti ko. viranhaltijoiden leipiintymisestä ja virkavelvollisuuksien laiminlyömisestä ja huolimattomuudesta?

Hannu Karpo joutui tässä muutama vuosi saman jäynän eteen .. valitti asiasta mutta kävi niin että kun yritti saada viranomaisia asian taakse eli sulkemaan karpo.net:n niin sai vain hullun maineen ja ohjelmansa hyllytettiin, kun meni vastaiskuna tekemään pedofiilivitsejä vilisevät pilasivut kansanedustajista kunkin nimellä mm. oikeusministeri Johannes Koskisesta, jotta saa ko. epäkohdalle huomiota. Hannu Karpoa ei kukaan kuvitellut Karpo.net:n ylläpitäjäksi, saati kansanedustajia ko. pedofiilivitsejä vilisevien sivujen ylläpitäjiksi, mutta minun tapauksessani toimitaan toisin Tampereen käräjäoikeudessa ja Turun hovioikeudessa.

Vastapuolen patologisista valheista "perätön lausuma viranomaismenettelyssä" olen käynnistänyt rikosprosessin poliisi Tero Juojärven kautta

Jo syksyn 2004 "laiton uhkaus 21.7.2004" esitutkintapöytäkirjan nro: 6750/R/11520/04 mukaan hän on kovasti laittanut sanoja suuhuni :s.8 ... käy myös ilmi: "Tässä vaiheessa aloin todella suuttua. Minulla on kyllä taipumus kiihtyä nopeasti tämän tapaisissa tilanteissa. Pyysin häntä ulos kokeilemaan pystyykö antamaan minulle selkään. Itselläni on kyllä kokemusta itsepuolustuksesta ja osaan puolustaa itseäni. Lehto ei tietenkään mihinkään lähtenyt. Hän istui vain paikoillaan ja antoi sellaisen kuvan, että minä olin yksin syyllinen tapaukseen.
Myönnän, että ääneni kohosi kyllä liian kovaksi ja annoin sen kuvan, että olisin valmis tappelemaan hänen kanssaan.
Paikalle tuli kirjastonhoitajana ollut mies ja minä lähdin heti pois".

Lausumansa on hyvin vesitetty kertomus siitä kuinka sain pelätä henkeni ja terveyteni puolesta viereeni tullutta tappouhkauksia latelevan vastapuoleni taholta.

Vastaava tilanne oli viimeksi Tampereen Korvatillikassa 10.8.2005 mistä asianajajani Harri Vuorinen valmistelee kanteen, kun syyttäjä Jouko Nurminen jätti asiassa syyttämättä, vaikka oli asialle todistajatkin. 7.11.2005 sain vihdoin lähestymiskieltosuojan suojakseni vastapuoltani kohtaan.

Kaikessa paistaa viranomaisten tarkoitushakuinen vastapuoleni aggressioiden selittely parhain päin ja minun puolustukseni huomioimatta jättäminen, muulta kuin lähestystymissuojatuomion osalta 7.11.2005.

Seppo Lehto turkulaisen juristerian ja NKVD-tyylisen oikeusmurhan uhri


.........................................


Viitteenä Turun hovioikeuden yhteystiedot: http://www.oikeus.fi/4316.htm

Turun hovioikeuden tehtävät: http://www.oikeus.fi/13006.htm
...........................................................

Yleinen info Aamulehden verkkosivun mukaan Tampereen käräjäoikeuden lautamiehistä ja ko. lynch-järjestelmän poliittisuudesta

Tamperelaiset lautamiehet: http://www.aamulehti.fi/teema/lautamiehet/2036959.shtml

Käräjäoikeuden lautamiehenä istuu kohta romaniasuinen nainen
14.01.2005 - 20:30

Pirkkalalainen mustalainen Eija Grönfors haluaa omalla esimerkillään hälventää ennakkoluuloja Tuoretta lautamiestä Eija Grönforsia sanottiin tienraivaajaksi jo peruskoulussa.
Pirkkalalainen mustalainen Eija Grönfors ottaa tänä vuonna historiallisen askeleen, kun hän avaa Tampereen käräjäoikeuden oven ja ryhtyy hoitamaan lautamiehen tehtävää. Hän on Suomen ensimmäinen romaniasuun pukeutuva mustalais lautanainen.

– Pirkkalan päättäjät osoittivat suurta luottamusta valitessaan minut tehtävään, ja pyrin olemaan heidän luottamuksensa arvoinen. Toivottavasti oma esimerkkini raivaa tietä muille romaneille, että he pyrkivät ja heitä uskalletaan valita erilaisiin luottamustehtäviin, Eija Grönfors sanoo.

Romaninaisen ilmestyminen lautamiesten joukkoon herättää varmasti hämmästystä ja ennakkoluuloja.

– Elämässä on kaksi puolta: joskus tulee hyvää ja joskus huonoa palautetta. Onneksi olen saanut sellaisen luonteen, etten aivan pienistä lannistu. Luotan siihen, että rehellisellä ja vilpittömällä työllä näytän olevani tehtävän mittainen. Ei ihmisarvoa mitata ennakkoluulojen vaan toiminnan kautta, Eija Grönfors painottaa.


Moni sanonut tienraivaajaksi

Eija Grönfors kantaa ylpeänä romaninaisen asua ja on tehnyt romanikulttuuria tutuksi omalla olemuksellaan kiertämällä luennoimassa esimerkiksi paikallisissa kouluissa.

Moni on sanonut Eija Grönforsia tienraivaajaksi. Hän on kuullut luonnehdinnan jo peruskoulussa, sitten lähihoitajakoulutuksessa ja myöhemmin hakeutuessaan työelämään. Hän ei kuitenkaan ole poikkeustapaus, sillä suuri osa romaneista haluaa kouluttautua ja mennä mukaan työelämään.

– Mieheni on Pirkkalan kunnalla töissä ja minä olen työskennellyt Pirkkalan terveyskeskuksessa ja Pitkäniemen sairaalassa. Jo isovanhempani pitivät koulutusta tärkeänä, ja samaa olen korostanut omille lapsilleni, joista osa opiskelee.

Romanit elävät ihan tavallista suomalaista arkea, mutta asenteet ja romaneihin liittyvät stereotypiat eivät tahdo muuttua. Eija Grönforsia toivoo julkisuuteen tarinoita onnistumisista, sillä niitäkin on paljon.

– Toivon oman ja perheeni toiminnan olevan positiivinen esimerkki siitä, että myös romani voi olla tasa-arvoisena tekemässä työtä tämän yhteiskunnan eteen.


Mustattu maine ei hevillä puhdistu

Eija Grönfors lähti viime vuonna mukaan kunnallispolitiikkaan, sillä oman kunnan asiat kiinnostavat. Intoa olisi ollut jo aiemminkin, mutta sopivaa tilaisuutta ei tullut eteen.

– Sekä oma perheeni, romaniyhteisö että aivan tavalliset pirkkalalaiset ovat suhtautuneet myönteisesti mukanaolooni, Grönfors iloitsee.

Hän oli kristillisdemokraattien ehdokkaana syksyn kunnallisvaaleissa. Valtuustopaikkaan ensikertalainen ei yltänyt, mutta ehdokkuuden myötä avautui mahdollisuus toisenlaisiin luottamustehtäviin.

Lautamiehenä Eija Grönfors aikoo toimia samojen periaatteiden mukaisesti kuin elämässä yleensäkin.

– Tasa-arvoinen asenne ennen kaikkea. Ihmistä ei pidä arvioida ulkoisten seikkojen vaan tekojen perusteella. Lautamiehenäkin haluan perehtyä asioihin, toimia vastuullisesti ja olla rehellisesti oma itseni.

Monet romaneihin kohdistuvat ennakkoluulot liittyvät rikollisuuteen. Romanien tekemät rikokset saavat usein suhteettoman paljon huomiota.

– Rikoksia tehnyt tavallinen suomalainen saa ikään kuin mahdollisuuden kasvaa ulos roolistaan. Romanissa rikollisen leima säilyy, vaikka hän olisi kärsinyt rangaistuksena ja muuttanut elämäntapansa. Ei haluta myöntää, että romanikin voi muuttaa elämänsä suuntaa.

– Kohtaamme elämässämme monenlaisia ihmisiä. Toivon, että pyrkisimme kunnioittamaan toinen toistamme ja tekemään työtä yhteisen tulevaisuuden eteen. Olisiko tässä hyvä alku yhteistyölle, Eija Grönfors kysyy.

Kuka sopii lautamieheksi?

Lautamiehen on oltava Suomen kansalainen. Hänen tulee asua käräjäoikeuden tuomiopiiriin kuuluvassa kunnassa.

Lautamieheksi ei voida valita alle 25-vuotiasta. Myöskään 63 vuotta täyttänyttä ei voida valita tehtävään. Lain mukaan lautamiesten tulee edustaa mahdollisimman tasapuolisesti kunnan väestön ikä-, elinkeino-, sukupuoli- ja kielijakaumaa.

Lautamies ei saa olla konkurssissa eikä holhouksen alainen. Hänen tulee olla sopiva lautamiestehtävään eli käytännössä hänellä ei saa olla rikosrekisteriä.

Lautamiehen on oltava puolueeton maallikko, vaikka samaan aikaan on mitä puolueellisin puolueiden nimeämä ja puolueensa edustaja. Tämän vuoksi lautamieheksi ei voida valita esimerkiksi asianajajaa, poliisia, tai tullimiestä.

Käräjäoikeuksiin valitaan 3 689 lautamiestä

Kunnanvaltuusto valitsee Käräjäoikeuksien lautamiehet toimikauttaan vastaavaksi ajaksi eli neljäksi vuodeksi. Tammikuun aikana lokakuun vaaleissa valitut valtuustot valitsevat yhteensä 3 689 lautamiestä Suomen 61 käräjäoikeuteen.

Oikeusministeriö määrää jokaisesta kunnasta tai kaupungista valittavien lautamiesten määrän asukasluvun perusteella. Tampereen käräjäoikeuteen valitaan yhteensä 192 lautamiestä alueen 20 kunnasta. Tampereelta valittiin sata lautamiestä. Kaupunginvaltuusto päätti asiasta kokouksessaan keskiviikkona. Pienemmistä kunnista kuten Juupajoelta tai Kurusta valitaan vain kaksi lautamiestä.

Vaikka lautamiehet useimmiten valitaan tehtäväänsä poliittisin perustein, he eivät voi esiintyä oikeudessa minkään puoluetunnuksen alla. Tuomioistuimen jäsenen on oltava ehdottoman puolueeton.

Lautamiehet osallistuvat käräjäoikeudessa lähinnä rikosjuttujen ratkaisemiseen. Käräjäoikeuden lautamieskokoonpanoon kuuluu kolme maallikkoa lautamiestä ja lainoppinut puheenjohtaja. Ennen tehtävään ryhtymistä lautamiehen on vannottava tuomarin vala. Lautamiehen toimikausien määrää ei ole rajoitettu. Jokaiselle lautamiehelle pyritään järjestämään istunto noin kerran kuukaudessa.

Käräjäoikeus maksaa lautamiehelle istuntopalkkion ja korvaa hänen ansionmenetyksensä.

Sirpa Rauhaniemi, Antti Hatvala

Tamperelaiset lautamiehet

Tamperelaiset Tampereen käräjäoikeuden poliittisin perustein valitut lautamiehet. Kaupunginvaltuusto valitsi lautamiehet kokouksessaan keskiviikkona 12.1.2005. Yhteensä Tampereen käräjäoikeuteen valitaan 192 lautamiestä 20 kunnasta. Kaikki kunnat eivät vielä ole valintojaan tehneet. Tamperelaisia lautamiehiä on sata.

Tamperelaiset poliittisin perustein valitut lautamiehet:

Riitta Aalto,

Anitta Aaltonen,

Ossi Aho,

Sari Ahola,

Heljä Alanko,

Jorma Artama,

Kirsti Asunta,

Henna Aunisto,

Aila Dündar-Järvinen,

Arja Eder,

Henri Grönroos,

Lasse Heikkilä,

Jari Hepokari,

Riitta Heuru,

Ilkka Hietaniemi,

Anja Hirvelä,

Ulla Hirvonen,

Henrik Hisinger,

Kaj Hjorth,

Pirkko Huhtinen,

Mikko Hulkkonen,

Reijo Hurske,

Kristiina Härkönen,

Tuomo Härkönen,

Ari Jalava,

Martti Juhani Jussila,

Ilkka Järvelä,

Toivo Järvensivu,

Kati Järvinen,

Pirjo Kangas,

Teuvo Kantola,

Pirkko Karhu,

Anne Karinen,

Hannu Kenkkilä,

Seppo Kippola,

Aila Kolkka,

Pentti Koskela,

Pauli Koskinen,

Tomi Kuhanen,

Leena Laaksonen,

Matti Laaksonen,

Timo Lahtinen,

Raija Lassila,

Marja-Liisa Lavikko,

Joni Lehtimäki,

Jorma Lehtonen,

Terhi Leino,

Ilkka Leinonen,

Ismo Leppänen,

Arto Lohi,

Pirjo Lumijärvi,

Esa Malmberg,

Juhani Manninen,

Markku Mattila,

Hannu Merikoski,

Raija Moilanen,

Tapio Moisio,

Esko Myllymäki,

Simo Mäki,

Piia Mäkikomsi,

Terhi Mäkkylä,

Ritva Niemeläinen,

Marko Niemi,

Sirpa Pajasmaa,

Harri Palander,

Voitto Palmio,

Ismo Partanen,

Maire Pietilä,

Ahti Pihlajasaari,

Arto Rajamäki,

Kristiina Rapio,

Juha Rekola,

Margit Rintamaa,

Paula Ristimäki,

Ulla-Maija Ronumäki,

Pentti Rouvinen,

Simo Ruottinen,

Sinikka Ruuska,

Tiina Saarteinen,

Pekka Salminen,

Hannu Salokas,

Jyrki Saloniemi,,

Toni Sandell,

Ilkka Sarimaa,

Matti Savo,

Heikki Siikaniva,

Leo Siiskonen,

Hilkka Sillanpää,

Tuija Sillanpää,

Marja-Leena Sippola,

Janne Tarkkala,

Annu Toljola,

Pirjo Tuomisto,

Seppo Tuovinen,

Arja Tuppurainen,

Imdat Uludag,

Jaana Uotila,

Niklas Vainio,

Unto Vesa,

Riitta Väänänen.
-----------------------------------------------

Lähteet: Turun hovioikeden päätös 17.11.2005, Lehtinneekerit, Eri kirjoitukset netissä, sekä laki yhdenvertaisuudesta
-----------------------------------------------------------
Urpo Lahtisen lehtineekerikonsernin muistoa häväistään, kun ei edes Hymy-lehti paneudu asiaan vaan toimituksensa on täynnä neekeriperseestä ja mustasta neekerinmunasta kiinnostuneita ryssäläisiä paskahousuja, jotka vaikenevat selvästä oikeusmurhasta.

Hymyn toimitus:

Vastaava päätoimittaja
Esko Tulusto
esko.tulusto@kuvalehdet.fi
p. (09) 1566 6251

Toimituspäällikkö
Juha-Tapio Tuomela
juha-tapio.tuomela@kuvalehdet.fi
p. (09) 1566 6213

Toimitussihteeri
Piia Rantio
piia.rantio@kuvalehdet.fi
p. (09) 1566 6275

AD
Anna Pohjanpalo
anna.pohjanpalo@kuvalehdet.fi
p. (09) 1566 6254

Toimituksen sihteeri
Marita Vola
marita.vola@kuvalehdet.fi
p. (09) 1566 6252

Toimittajat
Maija Ankkuri, Anne Anttila, Robert Brantberg,
Reijo Ikävalko, Kari Karppinen, Mika Katajala, Hanna Kekäläinen, Reija Kokkola, Veli-Markku Kortelainen, Petri Lehtinen, Rosita Lesonen, Sami Lotila, Hannu Nyyssönen, Sven Pahajoki, Esko Seppänen, Marja Sulin, Kimmo Terho, Erkki Vanhanen, Maarit Vuoristo

Kuvaajat
Reino Kaivola, Jukka Kuusisto, Jukka-Pekka Moilanen,
Veli-Matti Parkkinen, Mervi Sarenius, Miguel Vera
-----------------------------------------------------------------------------


Nyt tuplasti juttuja

Tänään on lauantai 3.12.2005
Etusivu
Uusin Hymy
Juoruja, juoruja
Terveys-Hymy

Kansigalleria
Hymy nyt
Hymy ennen

Horoskooppi
Hymyhuuli
Sonja ennustaa
Puutaheinää
Silmänruokaa
Hymyn tietovisa


Onko Agnesin lapsi uhka Idols-voitolle?
Kyllä
Ei

>" border="0" height="9" width="72">
Voita 200€
Osallistu joulukuun nettikisaan


Juttukioski

Hymy – Suomen aikakauslehdistön suurin legenda

Urpo Lahtinen perusti 1959 Tampereella lehden ”nuorille ja nuorekkaille”, ja antoi sille vaimonsa mukaan nimen Hymy.

Vanha maatalous-Suomi murtui 1960-luvulla. Sadattuhannet ihmiset muuttivat työn perään kaupunkeihin, neljännesmiljoona Ruotsiin saakka, johtuen suurelta osin myös miehitettyjen alueidemme karkoitettujen ihmisten kohtalosta. Samalla murtui perinteinen ja jäykkä kristillis-siveellisiin arvoihin perustunut moraali ja arvomaailma. Seksi vapautui. Uskontoa alettiin arvostella. Esitettiin vaatimuksia tasaisemmasta tulonjaosta ja paremmasta sosiaaliturvasta. Hipit lauloivat rauhasta ja rakkaudesta, usein hasiksen voimin. Uudet tiedotusvälineet, ennen muuta televisio, levittivät uusia ajatuksia joka kotiin. Nopeasti levinnyt viihdekulttuuri vaikutti samaan suuntaan – olihan tuolloin vielä nuori rock-musiikki kapinaa jo sinänsä.

Hymyn tekijät laittoivat lehteen juuri sellaisia juttuja, jotka hätkähdyttivät ja kiinnostivat lukijoita, ja joihin kuohuva aika antoi tilauksen. Hymy alkoi kirjoittaa aikaisemmin tabuina pidetyistä aiheista. Hymy toi ihmisten yksityisasioiden avoimen käsittelyn lehtiin. Näitä ennen näkemättömiä juttuja Hymyyn teki muun muassa Veikko Ennala.

Hymyn levikki nousi kuin raketti. Keskilevikki oli 1970-luvun vaihteessa lähes puoli miljoonaa. Se merkitsi, että tuolloin noin 2,5 miljoonaa suomalaista luki Hymyä. Hymy ei ollut ”hieno” lehti, ja tulikin tavaksi sanoa, että ”satuin vilkaisemaan parturissa”. Suomessa oli siis puoli miljoonaa parturiliikettä!

Kaikkien aikojen myydyin suomalaisen aikakauslehden numero on tiettävästi joulukuun 1968 Hymy. Sen 520 000 kappaleen painos myytiin loppuun.

Millaisia Hymyn sensaatiot sitten olivat? Ensimmäiset uudenlaiset kohujutut tulivat Hymyyn 1966. Laulajanuraansa aloitteleva Antti Hammarberg – Irwin – joutui rattijuoppoudesta Seutulan työsiirtolaan. Sen sijaan että olisi hävennyt tekosiaan, Irwin retosteli tuomiollaan, teki aiheesta laulun ja järjesti konsertin työsiirtolassa. Hymy uskalsi kertoa kaiken.

Rouva Annikki Ant-Wuorinen kertoi avoimesti olevansa paitsi äiti, myös seksuaalisesti tunteva olento. Tuohon aikaan se oli naisen suusta ennen kuulumatonta puhetta. Ennalalla ja Hymy-lehdellä ei ollut yhteiskunnallisia tavoitteita. Haluttiin vain hätkähdyttää. Mutta Jälkeen päin lukien pitkästä haastattelusta löytyvät melkein kaikki naisten tasa-arvoa koskevat vaatimukset.

1970-luvulle tultaessa meno oli jo vallatonta. Nuori Junnu Vainio – toimi Hymyn reportterina hänkin – vei kuolemansairaan Olavi Virran vuoteen viereen viskipullon. Nuori radikaali Jörn Donner kieriskeli alastomana hiekalla 15-vuotiaan mustan Ida-tytön kanssa; juttu oli aiheuttaa diplomaattisen konfliktin Suomen ja Gambian välille. Taiteilija Erkki Aura taas riippui talvipakkasessa alastomana ristillä. Hymyn palkkaama tyttö, ”Pusu-Leena” puolestaan kyttäsi eduskuntatalon rappusilla ministereitä ja pussasi heitä. Huumorintajuinen pääministeri Mauno Koivisto otti pusun uusiksi. Hymyn ystävä Urho Kekkonen taas kuvautti itsensä Hymyyn Reidar Särestöniemen kanssa alasti saunassa. Kohumissi Ursula Rainio poseerasi alasti Hymyn kannessa, saman teki myös sen hetken ykkösjulkkis, lottotyttö Hilkka Kotamäki. Protestiksi anorektiselle naisihanteelle valittiin Suomen ensimmäinen Miss Pullukka. Mosse Jääskeläinen, Suomen ensimmäinen julkkishomo, puolestaan esiintyi alasti ...

Miten toimii Hymy-lehti sananvapauden vahtikoirana miehittäjä-Ryssän-miehityksen ja ryöstösaaliin suhteen? ... aivan samoin kuin vaietessaan oikeushistoriamme ensimmäisestä vakavasta neekeröinnistä yhdenvertaisuuden loukkaamisen osalta neekeri Sylvain Arisitide vastaan suomalainen Seppo Lehto - tilanteessa? ... Vaietaan ... vaietaan ...

Eikö ole kummallista, että jos kyseessä on kunnianloukkaus, niin muiden kohdalla on kyse päiväsakoista, mutta kun kyse kahdesta julkisuuden henkilöstä ja siinä yhteydessä väitetystä kunnianloukkauksesta, niin tuomio on Seppo Lehdolle 3 kk ehdollista vankeutta, kun oikeuskäytöntö on yleensä jättää syyttämättä, saati tuomitsematta, jos vastapuolena julkisuuden henkilö, useissa vaaleissa ehdolla ollut henkilö.
Ei kai se Seppo Lehdon vika ole jos Sylvain Aristide Kipre on neekeri?
Huomio: Jos olisi kyse kunnianloukkauksesta, niin silloinkin pitäisi tuomion olla linjassa muiden vastaavien tapausten kanssa. Eikö totta?
Olavi Mäenpää levitti ja paljasti tässä muutama vuosi sitten turkulaisen valtuutetun alastonkuvia valtuustossa ja muualla ja sai muutaman päiväsakon.
Klaus Juutilainen häpäisi Seppo Lehdon perheenjäseniä puolisoa ja alaikäisiä lapsia myöden ja sai vain 50 pvs ja joutui korvaamaan Seppo Lehdolle 500€ ja Seppo Lehdon puolisolle 1000 €, joita tiettävästi ei nettikirjoitusten perusteella Klaus Juutilaisen varattomuuden takia ole saatu maksuun.

Turun hovioikeudessa on katsottu neekeri Sylvain Kipren kunnia 1500 € arvoiseksi.
Luulisi naisjärjestöjenkin jo kiinnostuvan kun naisten kunnia on vähäisempi kuin neekeri Sylvain Aristide Kipren, puhumatta alaikäisistä lapsista, joiden kunnialle ei Tampereen käräjäoikeus vuonna 2003 laskenut hintaa ollenkaan, vaikka ko. kunnianloukkaukset ovat edelleen luettavissa ko. lasten nimillä netistä.

Kysymme onko Suomi oikeusvaltio?
Vastaamme ettei edellä kuvattujen tapahtumien valossa sitä ole, vaan altistunut erittäin pahalle neekeröinnille ja ryssäläisyydelle.

HÄVETKÄÄ - NIIN OIKEUSLAITOKSEN EDUSTAJAT KUIN LEHTINEEKERITKIN!


Hymy ennen

>" border="0" height="11" vspace="5" width="89">
>" border="0" height="9" vspace="6" width="67">
>" border="0" height="12" vspace="5" width="120">


Tilaa Hymy Lähetä kortti Tanssipaikkaopas Hymy suosittelee linkit Lupiinideitti
Lähetä juttuvinkki

Tilaa paita




Internetpalvelun käyttöehdot

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Artiisi Osk

6 comments:

Viskaali Tiina Hirvonen HIV-neekerikyrpää vailla said...

.....


....

..
Neekerikyrpää useasti paljaaltaan puistossa saanut viskaali Tiina Hirvonen - Sopinee kysyä mitähän tämäkin neekerikyrpään ihastunut lehmä esitteli?

Turun ho:ssa yhdenvertaisuutta ja EIT:n ratkaisuja rikkovan 17.11.2005 Seppo Lehto nimisen tamperelaisen oikeusmurharatkaisun takana ja valehtelevan neekerin valheita todeksi ja jumalansanaksi mukanneet:

Hovioikeudenlaamanni Heikki Impivaara, hovioikeudenneuvos Ahti Ikola ja hovioikeudenneuvos Leena Virtanen-Salonen

Esittelijänä toimi: Neekerikyrpää useasti paljaaltaan puistossa saanut viskaali Tiina Hirvonen - Sopinee kysyä mitähän tämäkin neekerikyrpään ihastunut lehmä esitteli? ( Nimimerkki "Eino Pillu"- sitaatti Jippii.fi foorumilta ; )

Tuomittu NKVD-tyylisen oikeusmurhan uhri: Seppo Lehto Tampere

Hovioikeudenlaamanni Heikki Impivaara, hovioikeudenneuvokset neekerivalheisiin uskovat Ahti Ikola ja Leena Virtanen-Salonen loukkaavat yhdenvertaisuuslakia rasistisesti toimien yhdenvertaisuuslain vastaisesti norsunluurannikkolainen neekeri Sylvain Aristide Kipre palvontansa kohteena

Neekeri Sylvain Aristide Kipre nostettu "Pyhän lehmän" asemaan Suomen käräjä- ja hovioikeudessa

( Ohessa nettikooste saksittu eri palstoilta yhteenvedoksi Turun hovioikeuden tekemästä oikeusmurhasta, mikä on lehtineekereiden taholta vaiennettu pimentoon neekeri Sylvain Kipre neekeriyttä suojaten :)

3 kk ehdollista vankeutta afrikkalaisperäisen "Ivory Ghoast"-peräisen julkisesti ( = Sampolan kirjaston nettipäätteen luona 1.7.2004 ) julkisuuden henkilö Sylvain Aristide Kipre nimisen neekerin kertoman naisista kertovan jutun ja kertojan etnisen neekeritaustan paljastamisesta.

Jo on Suomessa oikeus kummalliseksi mennyt: Ei kai se mikään paljastaminen ole jos sen jokainen näkevä näkee jo netissä liikkuneista vaalimainoksistaan, että kyseessä on selvä pikimusta neekeri?

Kysymme: Onko Suomessa sananvapautta vai puhdasta mielivaltaa ja rasismia vain oman maan kansalaisia kohtaan? Ainakin yhteenveto ko. asian tiimoilta vaikuttaa pahasti siltä.

Tamperelaiselle kansakuntamme totuudentorvelle Seppo Lehdolle julkisuuden henkilö norsunluurannikkolaisen neekeri Sylvain Aristide Kipre -nimisen 3:n maan "kunniakansalaisen" ja "Pyhän lehmän" kunnianloukkauksesta 3 kk ehdollista vankeutta Turun hovioikeudesta postitse saatu ko tuomio 22.11.2005

Sananvapautta Turun Ho:n mukaan 17.11.2005 Diaarinumero R05/1765 nro 2717

- Huomioitava kysymys: Miksi media ja lehtineekerit vaikenevat? Onko niin että vain viherpipertäjillä ja elinkeinoja tuhoavilla punatähtiä kantavilla on sananvapautta?

Huomattava yhdenvertaisuuden loukkaus ja sananvapauden rajoittaminen Seppo Lehdon osalta.

Seppo Lehtoa vainoava rikollinen vastapuoli kyseiseen aikaan paikallisen virallisen puolueen Vihreän Liiton Tampereen hallituksen jäsenenä kunnallisvaalien alla 2004. Seppo Lehto sai jo syksyllä ko. neekerien tappouhkausten ja päällekarkausten jäljiltä lähestymiskieltosuojan ko. neekeri Sylvain Kipreä kohtaan, vaan ko. neekeri Sylvain Aristide Kipren laittomat uhkaukset ja pahoinpitely-yritykset suojattiin viranomaistoimin jättämällä asiat syttämättä, kuten syksyllä 2005.

Kyseessä useissa vaaleissa olleiden ehdokkaiden / henkilöiden yhdenvertaisuuden ja tasapuolisuuden loukkaaminen syyteharkinnoissa viranomaisten taholta

Alkuperäinen tuomio: Tampereen käräjäoikeus 3/35 os. 20.6.2005 nro 3287 Käräjätuomari Anja Aulomaa

Lautakunta:
Markku Mattila - Terhi Mäkkylä - Pekka Nurminen

( Ylläpitäjän huomio: Suomalaista kansandemokraattista oikeutta DDR-tyyliin - Missä on giljotiini? Kori tuntuu olevan valmiina )

Oikeustapausten valossa normaali kunnianloukkaus päiväsakkoja, vaan mikä nyt motiivina? ... kun peräti sen kunnianloukkauksen asiasisällönkin suhteen voidaan olla montaa mieltä, kun julkisuuden henkilön omista puheista oli kyse. Muulta osin väitteet oli kiistetty. Samoin nimettyä todistajaakaan ei haluttu kuulla ja todisteita hylättiin, mitkä oli sähköisesti lähetetty paikalle käräjäoikeuden pj. Anja Aulomaa sähköpostiin, samoin kävi paikalla luovutetulle materiaalille.

Tämä juttu on erikoisella tavalla vaiettu lehtineekereidenkin vaikenemisella:

"Julki vasta 21.11.2005 vastapuolena olleen Tampereen oikeusaputoimiston laskun Seppo Lehdolle kautta. Itse tuomio postitettu asianajaja Pauli Kiviharjulle, jolta saatu postitse 22.11.2005". ( Näin siis lukee Seppo Lehdon blogissa )

3 kk ehdollista etnisen taustan ja julkisten puheiden paljastamisesta vaikka kyse julkisuuden henkilöstä, joka on ollut sekä kokoomuksen että vihreiden ehdokkaana ja pyrkii jatkuvasti itkemään lehdissä milloin kenenkin rasismista ja sen varjolla pääsemään valkoisen naisen vakoon aina kun mahdollista. Vanha neekeriväittämähän on: "Jollet anna olet rasisti, jos annat olet huora!" ... Tälle monet neekerit naureskelevat.

Arvaatte kai että tapahtumapaikkana on Tampere. Tuomarina Anja Aulomaa ja syyttäjänä Jouko Nurminen.

Punainen yliopisto ja sen Che Guevara-asussa ja punainen baskeri päässään aiemmin kulkenut rotyhygieenikko Mattila Markku istui lautamiehenä

Turun ho:ssa oikeusmurharatkaisun takana: Hovioikeudenlaamanni Heikki Impivaara, hovioikeudenneuvos Ahti Ikola ja hovioikeudenneuvos Leena Virtanen-Salonen

Esittelijänä toimi: Neekerikyrpää useasti paljaaltaan puistossa saanut viskaali Tiina Hirvonen - Sopinee kysyä mitähän tämäkin neekerikyrpään ihastunut lehmä esitteli? ( Eino Pillu sitaatti Jippii.fi foorumilta ; )

Tuomittu NKVD-tyylisen oikeusmurhan uhri: Seppo Lehto Tampere

On jätetty huomiotta: "On väitetty kotisivuillani olevan rasistista materiaalia ja vastapuoleni kunniaa loukkaavaa. Sivut kunnallisvaalisivut 2004 ovat edelleen pystyssä, eikä koko aikana ole pystytty toteennäyttämään, että siellä olisi mitään sellaista ollut, mitä on väitetty".

7.11.2005 Seppo Lehto sai suojakseen 1 vuoden lähestymiskieltosuojan vastaavaa tahoa kohtaan 10.8.2005 Tampereen Korvatillikassa tapahtuneen päällekarkaus ja laittomien uhkailujen jäljiltä. Asia etenee tuomioistuinkäsittelyyn.
..............................................................


Turun ho. uskonee "sinisilmäisesti", että Suomen Keskustapuolue markkinoi Matti Vanhasta pornosivujen kautta ja että oheinen http://www.mattivanhanen.com on virallinen Matti Vanhasen presidentinvaalien kotisivusto, sillä samaan tapaan oli nimeäni kantavat pilasivut kirjattu minun ylläpitämikseni sivuiksi ja katsottu tuomion perusteeksi, vaikka asia on kiistetty lukuisissa esitutkintapöytäkirjoissa.

Puolustukseni tosiasiaseikkojen huomioimisen kohdalla on todella havaittavissa viranomaismenettelyssä jopa poliittisen vainon ja syrjinnän piirteitä, jollei kyse ole vain yksinkertaisesti ko. viranhaltijoiden leipiintymisestä ja virkavelvollisuuksien laiminlyömisestä ja huolimattomuudesta?

Hannu Karpo joutui tässä muutama vuosi saman jäynän eteen .. valitti asiasta mutta kävi niin että kun yritti saada viranomaisia asian taakse eli sulkemaan karpo.net:n niin sai vain hullun maineen ja ohjelmansa hyllytettiin, kun meni vastaiskuna tekemään pedofiilivitsejä vilisevät pilasivut kansanedustajista kunkin nimellä mm. oikeusministeri Johannes Koskisesta, jotta saa ko. epäkohdalle huomiota. Hannu Karpoa ei kukaan kuvitellut Karpo.net:n ylläpitäjäksi, saati kansanedustajia ko. pedofiilivitsejä vilisevien sivujen ylläpitäjiksi, mutta minun tapauksessani toimitaan toisin Tampereen käräjäoikeudessa ja Turun hovioikeudessa.

Vastapuolen patologisista valheista "perätön lausuma viranomaismenettelyssä" olen käynnistänyt rikosprosessin poliisi Tero Juojärven kautta

Jo syksyn 2004 "laiton uhkaus 21.7.2004" esitutkintapöytäkirjan nro: 6750/R/11520/04 mukaan hän on kovasti laittanut sanoja suuhuni :s.8 ... käy myös ilmi: "Tässä vaiheessa aloin todella suuttua. Minulla on kyllä taipumus kiihtyä nopeasti tämän tapaisissa tilanteissa. Pyysin häntä ulos kokeilemaan pystyykö antamaan minulle selkään. Itselläni on kyllä kokemusta itsepuolustuksesta ja osaan puolustaa itseäni. Lehto ei tietenkään mihinkään lähtenyt. Hän istui vain paikoillaan ja antoi sellaisen kuvan, että minä olin yksin syyllinen tapaukseen.
Myönnän, että ääneni kohosi kyllä liian kovaksi ja annoin sen kuvan, että olisin valmis tappelemaan hänen kanssaan.
Paikalle tuli kirjastonhoitajana ollut mies ja minä lähdin heti pois".

Lausumansa on hyvin vesitetty kertomus siitä kuinka sain pelätä henkeni ja terveyteni puolesta viereeni tullutta tappouhkauksia latelevan vastapuoleni taholta.

Vastaava tilanne oli viimeksi Tampereen Korvatillikassa 10.8.2005 mistä asianajajani Harri Vuorinen valmistelee kanteen, kun syyttäjä Jouko Nurminen jätti asiassa syyttämättä, vaikka oli asialle todistajatkin. 7.11.2005 sain vihdoin lähestymiskieltosuojan suojakseni vastapuoltani kohtaan.

Kaikessa paistaa viranomaisten tarkoitushakuinen vastapuoleni aggressioiden selittely parhain päin ja minun puolustukseni huomioimatta jättäminen, muulta kuin lähestystymissuojatuomion osalta 7.11.2005.

Seppo Lehto turkulaisen juristerian ja NKVD-tyylisen oikeusmurhan uhri

.........................................
Viitteenä Turun hovioikeuden yhteystiedot: http://www.oikeus.fi/4316.htm
Turun hovioikeuden tehtävät: http://www.oikeus.fi/13006.htm
...........................................................

Lähteet: Turun hovioikeuden päätös 17.11.2005, Lehtinneekerit, Eri kirjoitukset netissä, sekä laki yhdenvertaisuudesta
-----------------------------------------------------------
Urpo Lahtisen lehtineekerikonsernin muistoa häväistään, kun ei edes Hymy-lehti paneudu asiaan vaan toimituksensa on täynnä neekeriperseestä ja mustasta neekerinmunasta kiinnostuneita ryssäläisiä paskahousuja, jotka vaikenevat selvästä oikeusmurhasta.
Hymyn toimitus:

Vastaava päätoimittaja
Esko Tulusto
esko.tulusto@kuvalehdet.fi
p. (09) 1566 6251

Toimituspäällikkö
Juha-Tapio Tuomela
juha-tapio.tuomela@kuvalehdet.fi
p. (09) 1566 6213

Toimitussihteeri
Piia Rantio
piia.rantio@kuvalehdet.fi
p. (09) 1566 6275

AD
Anna Pohjanpalo
anna.pohjanpalo@kuvalehdet.fi
p. (09) 1566 6254

Toimituksen sihteeri
Marita Vola
marita.vola@kuvalehdet.fi
p. (09) 1566 6252

Toimittajat
Maija Ankkuri, Anne Anttila, Robert Brantberg,
Reijo Ikävalko, Kari Karppinen, Mika Katajala, Hanna Kekäläinen, Reija Kokkola, Veli-Markku Kortelainen, Petri Lehtinen, Rosita Lesonen, Sami Lotila, Hannu Nyyssönen, Sven Pahajoki, Esko Seppänen, Marja Sulin, Kimmo Terho, Erkki Vanhanen, Maarit Vuoristo

Hymy – Suomen aikakauslehdistön suurin legenda

Miten toimii Hymy-lehti sananvapauden vahtikoirana miehittäjä-Ryssän-miehityksen ja ryöstösaaliin suhteen? ... aivan samoin kuin vaietessaan oikeushistoriamme ensimmäisestä vakavasta neekeröinnistä yhdenvertaisuuden loukkaamisen osalta neekeri Sylvain Arisitide vastaan suomalainen Seppo Lehto - tilanteessa? ... Vaietaan ... vaietaan ...

Eikö ole kummallista, että jos kyseessä on kunnianloukkaus, niin muiden kohdalla on kyse päiväsakoista, mutta kun kyse kahdesta julkisuuden henkilöstä ja siinä yhteydessä väitetystä kunnianloukkauksesta, niin tuomio on Seppo Lehdolle 3 kk ehdollista vankeutta, kun oikeuskäytöntö on yleensä jättää syyttämättä, saati tuomitsematta, jos vastapuolena julkisuuden henkilö, useissa vaaleissa ehdolla ollut henkilö.
Ei kai se Seppo Lehdon vika ole jos Sylvain Aristide Kipre on neekeri?
Huomio: Jos olisi kyse kunnianloukkauksesta, niin silloinkin pitäisi tuomion olla linjassa muiden vastaavien tapausten kanssa. Eikö totta?
Olavi Mäenpää levitti ja paljasti tässä muutama vuosi sitten turkulaisen valtuutetun alastonkuvia valtuustossa ja muualla ja sai muutaman päiväsakon.
Klaus Juutilainen häpäisi Seppo Lehdon perheenjäseniä puolisoa ja alaikäisiä lapsia myöden ja sai vain 50 pvs ja joutui korvaamaan Seppo Lehdolle 500€ ja Seppo Lehdon puolisolle 1000 €, joita tiettävästi ei nettikirjoitusten perusteella Klaus Juutilaisen varattomuuden takia ole saatu maksuun.

Turun hovioikeudessa on katsottu neekeri Sylvain Kipren kunnia 1500 € arvoiseksi.
Luulisi naisjärjestöjenkin jo kiinnostuvan kun naisten kunnia on vähäisempi kuin neekeri Sylvain Aristide Kipren, puhumatta alaikäisistä lapsista, joiden kunnialle ei Tampereen käräjäoikeus vuonna 2003 laskenut hintaa ollenkaan, vaikka ko. kunnianloukkaukset ovat edelleen luettavissa ko. lasten nimillä netistä.

Kysymme onko Suomi oikeusvaltio?
Vastaamme ettei edellä kuvattujen tapahtumien valossa sitä ole, vaan altistunut erittäin pahalle neekeröinnille ja ryssäläisyydelle.

HÄVETKÄÄ - NIIN OIKEUSLAITOKSEN EDUSTAJAT KUIN LEHTINEEKERITKIN!


Vihreä Liiton Tampereen hallituksen jäsen 2004 norsunluurannikon neekeri Sylvain Aristide Kipre :lle viesti: Odotan sinua kiimainen vittu punoittaen ja limaisena panemaan aisaasi molempiin ryppyreikiini.

Lupaan imeä loput neekerinmäihäsi suloisella puolihurrisuullani suukotellen.

Sinun esittelijäsi Turun hovioikeudessa neekerikyrpään rakastunut Tiina Hirvonen

posted by Viskaali Tiina Hirvonen HIV-neekerikyrpää vailla at 5:36 AM | 0 comments
About

Turkulainen viskaali Tiina Hirvonen neekerinsankkerista kärsien suoltaa Turun hovioikeudessa yhdenvertaisuuslakia rikkovia esittelyitä Turun hovioikeudessa. Ilmeistä on näiden femakkolehmiemme typeryys ja "sinisilmäisyys" väärällä tavalla rasismilla ratsastavien neekerivalehtelijoiden edessä. Mutta minkäs teet kun vittu on neekerikyrpää vailla? Vaikka tiedossa on tautiriskit ja mulattivaara?

Name:Turkulainen viskaali Tiina Hirvonen - Neekerikyrpään uskova
Location:Turku, Varsinais-Suomi, Finland

Katso hakukoneilla jatkossa nimelläni: Viskaali Tiina Hirvonen, neekeri, gangbangs, aluepalautukset, sotasyyllisyydet jne.

Femakkohuorana neekerikyrpää useasti paljaaltaan puistossa saanut viskaali Tiina Hirvonen - Sopinee kysyä mitähän tämäkin neekerikyrpään ihastunut lehmä esitteli?

Ahti Ikola hovioikeudenneuvos said...

Jussi Parviainen aavistelee absoluuttisen pahan eli neekerien ja ryssien perivän ja tekevän lopun kansakunnastamme:

"Ettekö näe, miten pahuus = neekeröinti toteutuu!"

Näyttämötaiteen monitoimimies - ohjaaja, opettaja, näyttelijä ja tv-tuottaja - Jussi Parviainen jatkaa tutkimusmatkojaan hyvän ja pahan tuolle puolen. Hänellä on hätkähdyttävä näky: aikamme ylenpalttinen pahuus vaietaan kuoliaaksi kauhein seurauksin.
- Nykyään vain hullut voivat huutaa, että elämänmuotomme on kaatumassa omaan mahdottomuuteensa!

Mies heiluttelee jalkojaan työhuoneensa nojatuolin käsinojien yli Donneriakin reteämmin. Suu käy ajatuksen kaarta nopeammin. Vaikka assosiaatioiden virta on vuolas, ei ajatus katoa, mutta sen kulku on muodostettava yhdistämällä yksittäisiä johtolankoja ja osin avoimeksi jääviä motiiveja.
Elämästään modernin taideteoksen tehnyt mies on vereslihainen verbaaliakrobaatti; energinen, vimmainen, nopea ja älykäs hermokimppu, jonka saattaisi luokitella hulluksi neroksi, ellei hän osoittaisi aika ajoin olevansa tilanteen tasalla, kohteliaana ja valppaana.
Moniaalle tähtäävästä teoksesta ei ulkopuolisen tarkkailijan kannata sanoa mitään kattavaa, sillä sen vauhti on niin nopea, että määritelmän keksimisen jälkeen kohde olisi jo ehtinyt muuttaa asemaansa. Pohditut ajatelmat ja provosoivat sutkautukset käyvät vuoroin vieraissa.
Jussi Parviainen loikkii sopivaisuussääntöjen ja henkisten raja-aitojen yli kuin pahennusta muinoin herättänyt kolmen hiippakunnan piispa - hänen nuoruusvuosiensa suuri vaikuttaja.

Ukko-Paavon valtakunnassa
Ahdistuksen asiantuntija Jussi Parviainen aloitteli uraansa herännäishenkisesti. Körttiläisten nuorisotyöntekijöiden hapattama seurakunta-aktivisti kulutti nuoruutensa parhaita päiviä seurakunnan leireillä, Aholansaaressa ja herättäjäjuhlilla.
Kontaktien luominen vastakkaiseen sukupuoleen oli olennainen osa herännäispiireissä hengailevien nuorten elämää, mutta uskonnollisia ulottuvuuksiakaan ei tyystin unohdettu. Paavo Ruotsalainen muodosti toiminnalle "draamallisen kehyksen".
Kun Jussi jätti koulun kesken, hän meni Väinö Maunumaan johtamaan Mieslahden kansanopistoon. Luovuutta opettaneen "körtti-internaatin" sisällä tuleva taiteilija hioi tyyliään. Hän kiersi yhden talven esittämässä Viimeisten kiusausten Ukko-Paavoa.
Rooli antoi aineksia Jussi Parviaisen tunnetuimmalle teatterihahmolle, Juska Paarmalle, joka kävi sisäistä taisteluaan ja sekoili muun muassa uskonnollisilla jännitteillä ladatuissa näytelmissä Jumalan rakastaja ja Valtakunta.
- Juska Paarma oli Paavon näköinen reuhaaja, sosiaalinen poikkeus. Hänellä oli kovuutta ja riehuvaa rohkeutta. Hän potki persuksille ja rienasi joitain, mutta osoitti toisaalla sielunhoidollista syvyyttä auttaessaan ihmisiä.
- Paavon persoona oli mulle tosi merkittävä, sen syvyydestä tietoisena kirjoitin ensimmäisiä näytelmiäni, Parviainen muistelee retkottaessaan tuolissaan.

Sielun tila on ristiriita
Esikuvansa Ukko-Paavon tavoin Juska Paarma tuli tunnetuksi siitä, ettei hänellä ollut kaikki kohdallaan. Kansan suuhun asti ylsi hänen mottonsa: "Ahistaa!"
- Olen pitänyt körttiläisyydessä tärkeänä ahdistusta. Näytelmieni päähenkilöt ovat kokeneet samanlaista ahdistusta kuin Paavo: ahdistaa mielettömästi, eikä siitä saa mitään selvää.
- Ahdistuksen pohjalla on se tosiasia, että maailma on hirvittävän ristiriitainen ja sielun tila sen mukainen. Jos ihmisen havaitsemisen portit ovat puhtaat, tulemana on ahdistus tai sitten henkilö ei ymmärrä kaikkea tai tukkii tajuntansa jollain huumeella, Parviainen uskoo.
Hän korostaa, ettei ahdistukseen pysähtyminen ole komeaa. Mikään ei ole vastenmielisempää kuin olla niin ahdistunut, että luulee tulevansa hulluksi.
Parviaisen mielestä maailman tilassa on kuitenkin enemmän aihetta ahdistukseen kuin iloon - jos on rehellinen. Niin myös oman sielun tilassa. Paavo Ruotsalainenkin havaitsi, että hevosesta oli tullut hänen jumalansa.
- Pelastusvarmuuden puuttuminen on ollut olennaista körttiläisyydessä. Paavo löysi itsestään jatkuvasti virheitä. Hän ei ehtinyt paatua. Sama pätee taiteilijan tai urheilijan suorituksessa: kun huomaa koko ajan virheensä, pystyy korjaamaan niitä.
Parviainen pitää Paavon ahdistusta äärimmäisen totuudellisena perusasenteena verrattuna positiivisuutta korostaviin, itsekritiikittömiin ja oman itsen ympärillä pyöriviin amerikkalaisperäisiin menestysoppeihin sekä terapia- ja bisnesuskontoihin.
Ne pyrkivät muuttamaan "fiiliksiä" eivätkä ole kaikessa historiattomuudessaan kiinnostuneita siitä, miltä todellisuus näyttää. Menestymiseen keskittyminen estää havaitsemasta, mitä tapahtuu.
Kun positiivisia mielikuvia pumpataan, varjot siirretään mielestä pois ja kuva maailmasta leikataan omien toiveiden mukaiseksi.
- Meidän kristittyjen ja körttiläisten hyvä puoli on se, ettei maailmaa koeteta muuttaa mielessä toisen näköiseksi kuin se oikeasti on. Myönteinen ajattelu ei voi muuttaa todellisuutta!

Tarinoita hyvästä ja pahasta
Ensi kesänä Jussi Parviainen ohjaa kuusiosaisen tv-sarjan Tarinoita hyvästä ja pahasta. Johtoajatuksena on, että epämuodikkaaksi käynyt käsite paha on tunnistettava elävästä elämästä. Kun pahaa ei havaita, tulee toiminnasta varomatonta, eikä ihminen osaa enää pelätä äärimmäisimmille alueille astumista.
- Maailma ei ole ollut koskaan pahempi. Pahaa on niin paljon, ettei sitä enää tunnisteta. Mitä enemmän on sotia, sitä vähemmän niistä keskustellaan. Se on kyltymistä: kun värejä lisätään tarpeeksi paljon, mikään ei enää erotu.
- Kun polttaa käden, kipu siirtyy tiedoksi ja seuraavalla kerralla osaa varoa, mutta eettinen muisti ei siirry eteenpäin niin kuin biologinen. Lähihistoria on täynnä keskitysleirejä, jotka seuraava sukupolvi unohti, Parviainen toteaa.
Hän viittaa Jugoslaviaan, sivistyneeksi kuvitellun Euroopan osaan, jonka karmeiden tuhotöiden annettiin tapahtua kaikessa rauhassa. Kauheuksia vastaan ei taisteltu kaikin keinoin, eikä pahaa sanottu reilusti pahaksi, vaikka olisi pitänyt huutaa: "Ettekö näe, miten pahuus toteutuu!"
Suomessa köyhtymisen, kasvavien luokkaerojen ja massatyöttömyyden hyväksyminen kertovat samasta välinpitämättömyydestä. Presidentin ehdottama rukoileminen ei ole Jussista ensinkään kehno keino asioiden edistämiseksi, mutta jotain muutakin pitäisi keksiä.
- Olla tässä tilanteessa positiivinen ilman kritiikkiä ja ahdistusta - se on pahuuden yksi näkymä. Ihminen, joka ei piittaa siitä miten huonossa jamassa kaksi kolmasosaa maailmasta on, vaan kiirehtii päästäkseen urallaan eteenpäin...

Absoluuttisen pahan perilliset
Jussi Parviainen uskoo, että on olemassa Absoluuttinen Paha, joka vaikuttaa maailmassa.
- Saatana on sanana ihan oikea signaali kirkkoväelle. Se on käymässämme sodassa hyvä täsmäase.
Mies ei halua hahmottaa pahaa tarpeettoman mystisesti tai okkultistisesti. Paha on käytännöllinen käsite: pahaksi tullaan tekemällä pahaa. Tekemällä hyvää tullaan sisäisesti viisaaksi, se on ainoa keino ymmärtää salattua.
- Kun Äiti Teresalta kysyttiin Jumalan valtakunnasta, hän vastasi: "Mitä te siitä puhutte? Jos teette oikein ja annatte köyhille, te olette jo siellä." Hän ei ollut ahdistunut, muttei myöskään huono ihminen niin kuin Paavo. Tämä joutui toteamaan, että lopulta saatana vei voiton, mutta jotain voitin ehkä minäkin!
Parviainen ajattelee Paavon kanssa samalla tavalla.
- Ihminen, joka ei torju pahaa, ei saa edes torjuntavoittoja. Koko ajan on oltava varuillaan, ettei käänny pahaa kohti. Tekemällä tietoisesti oikeita valintoja tulee samalla pohtineeksi isoja eettisiä kysymyksiä ja kokeiltua, miten niihin voi vastata käytännössä.
Jussi Parviaista raivostuttaa ajallemme tyypillinen, äärimmäinen suvaitsevaisuus, jolle mikään ei ole sen paremmin pahaa kuin hyvääkään. Pahat teot ovat vain seurausta altistumisesta jollekin ikävälle.
- Yhdestäkään Steen Christenseniä käsittelevästä jutusta en huomannut, että hänen tekojaan olisi sanottu suoraan pahoiksi, vaikka hän käyttäytyi hirviön lailla ampuessaan maassa kontallaan olevat jätkät. Mutta selityksiä riitti: ankea lapsuus ja elämä, poliisit sattuivat väärään aikaan väärään paikkaan...
- Media on täysin kritiikitön. Sitä kiinnostaa vain menestyksen ja huomion tavoittelu. Mistään ei voi enää lukea, että mikään olisi rajallista. Luonnon tuhokaan ei ole enää suuri kysymys, vaikka koko ajan mennään kuollettavan rajan tuolla puolen.

Rukous avaa mielen
Parviaisen epämuodikas vastaus pahan ongelmaan on se, että asioita on alettava jälleen jakaa hyviin ja pahoihin. Merkittävät eettiset päätökset ovat selkeitä.
Viisauden merkittävään lisääntymiseen hän ei usko, ainakaan opettamisen avulla. Jokaisella on oma tiensä. Ihminen ei voi ajatella toisen puolesta.
- Edes Jeesuksen opetus, länsimaisen viisauden kirkkain helmi, ei onnistunut muuttamaan ihmisiä hyviksi, vaikka ehkä se viisastutti heitä vähän. Vain samaistumalla toisten tuskaan ihminen voi tajuta jotain ja asiat voivat muuttua.
- Se, että minä puhuisin jollekin ja hän muuttuisi sen takia moraalisesti paremmaksi, on vitsien vitsi, naurun aihe, toteaa Teatterikorkeakoulun entinen opettaja.
Hän viittaa taas Äiti Teresaan, jolta oli kysytty, uskooko hän todella voivansa vaikuttaa kadulla asuvien ihmisten elämään. Hän oli vastannut rukoilevansa päivittäin, että hänen kauttaan valjastuisi voimaa, joka saisi ihmiset nostamaan itse itsensä kadulta.
- Rukous ja juokseminen ovat hyviä mielen avausmuotoja. Niiden avulla voi kokea olevansa yhtä muun maailman kanssa. Rukoilen säännöllisesti aamuin ja illoin sekä usein muulloinkin.
- Kun rukoilee vuosikausia "tulkoon sinun valtakuntasi", tämän ikäisenä voi vähitellen kuulla vastauksia. Koetan rukoilla ainakin Isä meidän, Herran siunauksen ja Jeesuksen rukouksen. Myös Franciscus Assilaisen rukouksissa on hyviä perusajatuksia, Jussi sanoo ja näyttää pöydällään olevaa pyhimyksen rukouskirjaa.
Hänen sihteerinsä on viimeisen tunnin ajan huomautellut, että mies on myöhässä työpalaveristaan, mutta taiteilija noudattaa toimissaan omalaatuista logiikkaansa. Hän kutsuu maailmaa "järjettömän ihmeelliseksi" ja kertoo useita dramaattisia esimerkkejä läheisiään kohdanneista ihmeistä ja ihmeellisistä sattumuksista.
- Intuitioni mukaan ihminen voi tarpeeksi kyselemällä saada vastauksen, että elämässä on toivoa. Ahdistuksesta huolimatta en ole pessimisti. Kaikki tässä elämässä on yhtä suurta vastausta, emme vain osaa esittää oikeita kysymyksiä. Jokaisen solu on vastaus ihmisenä olemisen ongelmaan, mutta vatupassilla ei voi mitata radioaaltoja, Jussi Parviainen vertaa.
Samassa hän lähtee säntäämään seuraavaan pysähdyspaikkaansa ja pyytää soittamaan, jos jäi kysymyksiä. Sanavalmiilta veikolta löytyy vastauksia joka lähtöön, mutta avoimeksi jää, mikä on se kysymys, mihin Jussi Parviainen on pohjimmiltaan vastaus.

Janne Villa


* Kuukauslehti1998
* Kuukauslehti

Sisäministeri Eino Pillu said...

TASA-ARVO JA YHDENVERTAISUUS ON TURUN HOVIOIKEUDESSA JUMALANPILKKAA

SUOMALAISPERÄISIÄ SAA SYRJIÄ ... EI SILLÄ OIKEUDELLA NIIN VÄLIÄ

TÄMÄ LIENEE KANTANA KUN VERTAILLAAN NÄITÄ OIKEUSTAPAUKSIA:


Media&IT:
Netin keskustelupalstalla herjanneelle sakkoja
20.12.2005 16:13

Vaikka viestit oli jätetty nimimerkin suojissa, niin poliisitutkimuksissa selvisi ip-osoite, josta kajaanilaisen paikallisradion toimitusjohtajaa halventavat viestit oli lähetetty.

Perättömien tietojen esittäminen kajaanilaisen paikallisradion toimitusjohtajasta internetin keskustelupalstalla kävi kalliiksi 24-vuotiaalle kajaanilaismiehelle. Mies tuomittiin Kajaanin käräjäoikeudessa kunnianloukkauksesta 450 euron sakkoihin. Korvauksia tuomittu joutuu maksamaan henkisistä kärsimyksistä uhrilleen 2000 euroa ja oikeudenkäyntikuluja lähes 400 euroa.

Pitkään Suomessa asunut venäläismies oli viime huhtikuussa osallistunut kajaanilaista paikallisradiota koskevaan keskusteluun Suomi24-sivustolla. Mies oli väittänyt radion omistajan jättäneen useita kertoja palkkoja maksamatta ja hävinneen aina palkkoja koskevat riita-asiat oikeudessa. Vastaaja nimitteli jättämissään kahdessa viestissä toimitusjohtajaa rotaksi ja mustamaalasi yritystä tarpeettomasti.

Vastaaja kertoi kuulleensa palkka-asioita koskevista oikeudenkäynneistä kajaanilaiselta asianajajalta ja pitäneensä tietoja tämän johdosta oikeina. Oikeudessa todettiin paikallisradion olleen käräjillä työsuhteeseen liittyvän erimielisyyden johdosta ainoastaan kerran 20 vuoden aikana.

Halventavat viestit ennättivät olla keskustelupalstalla vain pari päivää, ennen kuin ne poistettiin sieltä. Vaikka viestit oli jätetty nimimerkin suojissa, niin poliisitutkimuksissa selvisi ip-osoite, josta halventavat viestit oli lähetetty.

(MTV3-STT)


Netin keskustelupalstalla herjanneelle sakkoja 20.12.2005

Rasistituomari Anja Aulomaa Tampereen said...

Neekeröinti on jo tullut riesaksemme

Neekerivalehtelija Sylvain Kipre tahon ja taustavoimiensa vainon kohteeksi joutunut Seppo Lehto on selvästi oikealla isänmaan asialla mikä ilmenee mm.

http://www.blogger.com/profile/19440754

kuvagalleriasta ja käsitervehdyksestää Vapaussotiemme muistomerkin luona Tampereen käräjäoikeuden edessä 20.6.2005 neekerikäräjien aikaan, jolloin hänelle lavastettiin 3 kk ehdollista neekerihuijari Sylvain Kipren mainostamien naisasioiden nettiin siirtämisestä.

Neekerivalheiden lainvoimasta = Oikeusmurhasta lähemmin mm.

http://www.blogger.com/profile/15629514 =

http://turunhovioikeus.blogspot.com

Lisäksi http://www.kavkaz.fi sivujen aluepalautusasioiden oikeellisuutta kukaan ajatteleva ei voine kiistää

valehteleva psykosomaattinen neekerirasisti said...

Juhannustaikaako?

Onko teillä Oras Tynkkynen, Pauli Välimäki, Leena Rauhala, Mikko Paananen, Pauli Välimäki, Matti Apunen, Joonas Lepistö, Minna Sirnö, tuomari Anja Aulomaa, kihlakunnnansyyttäjä Jouko Nurminen, Jorma Pokkinen, Paavo Lipponen, jne maatamme neekeröittävillä farisealaisilla omatuntonne puhdas?

Onko Juhannuslauluna kansaamme kusettavilla monikultturisteilla tänä juhannuksena:

"Me halutaan olla neekereitä, me pidetään salaa kekkereitä, ... tahdon tuntea mustan junan sykkeen ... nuotiolla laulu raikuu, viidakossa rytmi raikuu, me halutaan olla neekereitä, mustat kädet yhteen hakkaa, musiikki ei koskaan lakkaa, mustan junan vauhtiin lykkään. Bongot ei saa hetken rauhaa. ... Jalka nousee kädet hakkaa ... Me halutaan olla neekereitä"

Monenlaista katsotaan herjaukseksi, mutta neekerihuijarit ja valehtelijat saavat kulkea vapaalla kuten loisiva miehittäjä-Ryssä http://www.kavkaz.fi - http://www.aluepalautus.net (ymv:t nettisivut kertovat tarkemmin ) alueillamme

Jani Alander on astunut esiin homokaapistaan - Voinemme onnitella liitostaan Jari Sillanpään kanssa? Koska paljastaa sen onko ottanut neekerinkyrpää paljaaltaan kuten ilkeät huhupuheet kertovat Turun torilla? On väitetty että Jani Alanderin perse olisi revennyt talvella 2006 Sylvain Aristide Kipre http://www.blogger.com/profile/20742779 tunkeuduttua ilman liukastetta suoleensa

Turkulainen Suomen Sisu r.y:n homoaktivisti Jani Alander on viimeaikoina jakanut oheista lehdistötiedotetta eri blogeistaan yhteiselämästään Jari Sillanpää nimisen tangolaulajan kanssa:

"Minä haistan neekereille pesemätöntä persetta samoin kuin muillekin ählämeitä, neekereitä ja somaleita tänne rahtaaville kuten keskuuteemme tunnetulle Vihreän liiton huijarineekeri Sylvain Aristide Kipre http://www.blogger.com/profile/20742779 joka on tyypillinen monikulttuurisuutta hyvin edustava musta painajainen

Jani Alander Jari Sillanpään uusi uros

Jari Sillanpäälläkin meinaa joskus lerpsahtaa kun saa jättimelaa sisäänsä:

http://www.blogger.com/profile/19716506

Miesten mies Jari Sillanpää ja Jani Alander http://www.blogger.com/profile/16707770
ne soppii pussauskoppiin

Suomen Sisu r.y:n pj. ja Wikipediassa nimimerkillä Thule esiintyvä Teemu Lahtinen saa odotella anus vavisten koska on hänen vuoronsa?"

Anonymous said...

Olen homo ja otan kyrpää perseeseen esinahka takana